Een spontane actie van Cargill Animal Nutrition Innovation Center in Velddriel levert El ToRo 390 euro op. Een jaar lang verkochten medewerkers van dit onderzoekscentrum eieren van de kippen die bij hun bedrijf rondscharrelen. De opbrengst verdween in een spaarpotje. Toen deze goed gevuld was, zochten ze een mooie bestemming voor het geld. De keuze viel op TandemTeam El ToRo, die ze hadden leren kennen door de oliebollenactie.

Op 21 februari, tijdens de koffiepauze, werd de cheque ter waarde van 390 euro overhandigd. Roel was met zijn tandem en Peter de Waal – secretaris van Stichting TandemTeam El ToRo – aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen en vragen van de Cargill-medewerkers te beantwoorden. Ze vroegen hem onder andere wat hij moet doen om bij de Nederlandse top te komen en te blijven.

“Wij vonden het een geslaagde meeting en hopen dat jullie hetzelfde gevoel hebben. Roel is een inspirerende jongeman. Hij staat zo positief in het leven, dat is een voorbeeld voor velen”, liet Anja Beekmans-Wijnen, Office Meeting Coordinator van het Velddrielse bedrijf, na afloop weten. “Wij bedanken hem hiervoor en wensen hem succes in het verwezenlijken van zijn droom. We blijven hem op een afstand volgen.” Reuze bedankt, medewerkers van Cargill (en kippen)!