Door de inzet van vele vrijwilligers was de oliebollenactie voor TandemTeam El ToRo afgelopen decembermaand weer zeer geslaagd. Direct na Sinterklaas startten we met de voorverkoop. Vanaf 21 december ging bakkerij Jack de Wit los. Maar liefst 2500 versgebakken oliebollen werden afgenomen door bedrijven. Het was nog een hele logistieke onderneming om die bollen in te pakken en af te leveren. Dankzij de caddy die Hofmans Zand & Grind ons een week lang ter beschikking stelde, was de bezorging gelukkig prima te doen. Op 31 december leverden we de meeste oliebollen af: 1500 stuks.

Op de laatste dag van december verzorgden we ook de oliebollenverkoop vanuit de kraam voor de Jumbo. Deze werd in alle vroegte opgezet en was om 8.00 uur startklaar. De inrichting en bemensing ervan werd met verve geleid door Elly Kivit. Voorafgaand aan deze kraamverkoop is in Hedel geflyerd: ruim 2200 flyers werden huis aan huis verspreid.

Uiteindelijk hebben we ruim 6000 oliebollen verkocht. Het leverde TandemTeam El ToRo 1000 euro op. Fantastisch, bedankt allemaal!