Beste vrijwilliger,

Jarenlang zijn we samen opgetrokken om de droom van Roel Scheij te verwezenlijken: deelname aan de Paralympische Spelen. Ieder heeft op zijn of haar geheel eigen wijze Roel daarbij gesteund.

Ondanks een intensief oefenprogramma en enorme inzet van Roel begonnen de twijfels toe te nemen over de voortgang van de prestaties afgezet tegen de topambities. Om hiervan een deskundig en objectief beeld te krijgen, heeft de KNWU een externe coach ingeschakeld die Roel de afgelopen maanden intensief heeft begeleid en gemonitord. In deze periode zijn ook regelmatig conditiemetingen uitgevoerd. Op basis van deze metingen en de hierover gevoerde gesprekken heeft Roel vorige week aangegeven zijn olympische tandemambitie te beƫindigen. Een hard maar dapper besluit, genomen in volle overtuiging.

Dit besluit betekent ook dat een einde komt aan onze samenwerking als vrijwilligers van Team Roel Scheij. Ontzettend jammer, want jullie inzet heeft Roel ver gebracht. Dat waarderen wij enorm. Hedel – en omstreken – heeft Roel de afgelopen jaren echt in het hart gesloten.

We willen jullie ontzettend bedanken voor de passie waarmee jullie Roel hebben gesteund. Ongetwijfeld blijven wij elkaar in Hedel of daarbuiten tegenkomen.

Nogmaals dank en graag tot ziens,

Team Roel Scheij

 

NB Mochten jullie nog vragen hebben over de inhoud van dit bericht, neem dan contact met ons op.